Har du spændinger eller smerter i kroppen?
Er din hverdag presset med for lidt tid til dig selv?
Længes du efter mere overskud og øget velvære?

Jeg kan hjælpe dig med at slippe spændinger, smerter og stress med kropsbehandling efter Body SDS- metoden

Et behandlingsforløb med kropsterapi kan hjælpe dig med:

• Hovedpine og migræne
• Nakke- og skulderproblemer
• Smerter i ryg og lænd
• Frossen skulder
• Stress
• Angst
• Depression
• Manglende selvværd
• Allergi og astma
• Fordøjelsesproblemer
• Lymfe- og kredsløbsproblemer
• Affaldsstoffer i kroppen
• Kroniske smerter
• Inflammation

Kort sagt så vil du helt generelt få øget velvære, energi, overskud og bedre livskvalitet.

TESTIMONIAL : Christian Slavensky

Mit forløb hos Stavroula har været helt fantastisk, fordi hun har givet mig ro i krop og sind ved hendes behagelige samtaler og dygtige Kropsterapi behandling.

Hvad kan kropsterapi gøre for dig?

Et behandlingsforløb efter Body SDS-metoden kan effektivt afhjælpe hovedpine, migræne, smerter i nakke, skuldre, ryg og lænd.

Kropsterapi kan også være en god og virkningsfuld støtte i din egen udviklingsproces. Hvis du føler dig udbrændt, energiforladt, har eksamensangst eller er stresset. Måske har du tankemylder, er for meget oppe i hovedet og kan derfor ikke mærke din krop.

Er du klar til øget velvære og mærkbare forandringer?

Behandlingen varer ca. 50 min.

Hvordan foregår en behandling efter Body-SDS metoden?

Når du kommer til en behandling hos mig, bliver du mødt med empati, nærvær og tålmodighed i et trygt rum. Jeg starter altid med en samtale for at få mere at vide om årsagen til, at du ikke har det godt og har kontaktet mig.

Derefter skal du op på min briks. Rent praktisk er du iført undertøj og ligger på et rart underlag på briksen under et blødt og tykt tæppe. Jeg går i gang med at varme din krop op og gøre den klar til behandling. Med massage og bevægelse af kroppen mærker jeg efter, hvor der er spændinger.

I behandlingen bruger jeg dybdegående pulserende massageteknikker, akupressur, bevægelsesmønstre, ledfrigørelse og aktiverer meridian- og energibanerne. Alt sammen for at skabe gennemstrømning i kroppen, og derved vække kroppens egne selvhelbredende egenskaber. Åndedrætsteknikker vil lette smerten, skabe balance i organ-, hormon- og nervesystemet og få musklerne til at slippe spændingerne samt frigive affaldsstoffer.

Spændingerne i kroppen kan skyldes flere ting.

En kropsterapibehandling er en fuldkropsbehandling. Som behandler arbejder jeg med det hele menneske dvs. både den fysiske og den psykiske del. Jeg har fokus på at finde årsagen til symptomerne, for de kan ofte findes et helt andet sted, end man selv regner med.

Oplevelser og følelser gennem livet sætter sig i kroppen og kan være årsagen bag stress, smerter, angst, udfordringer i dine relationer, manglende flow i dit arbejdsliv eller andet, der blokerer for, at du kan udleve dit fulde potentiale.

Uanset din udfordring så har kroppen mange gange selv løsningen. Jeg kan med mine behandlingsteknikker og min erfaring støtte dig i, at få givet slip på uforløste følelser og blokeringer, så du kan komme videre med at leve det liv, du drømmer om.

Hvordan føles en kropsterapi behandling, og hvad kan du forvente?

Nogle vil føle sårbarhed, andre lidt tristhed, og samtidig vil det føles som om, der ikke ligger så mange forhindringer på vejen mere.

Andre vil føle sig mere afslappede, afbalancerede og føle, at de bedre kan trække vejret, og at der er ro i sindet.

Efter behandlingen vil jeg give dig gode råd og eventuelt øvelser, du med fordel kan lave i forhold til din situation.

Kroppen vil typisk arbejde videre i 3-4 dage med den proces, der er sat i gang. Oplever du en reaktion efter en behandling, som du er utryg ved, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Vidste du, at kropsterapi er for alle?

De fleste af os lærer igennem vores opvækst at være meget i vores hoved og glemmer vores krop, som ellers rummer alle lag af det liv, vi lever og har levet.

Kropsterapi er en terapiform, hvor du bliver set som det menneske, du er.

Kropsterapi tager dig med ud på en rejse, hvor du måske aldrig har været før. Det kan både være skræmmende og samtidig en stor lettelse at få kontakt til og mærket sider af dig selv, som kan være helt ukendte og samtidig give en oplevelse af at komme hjem igen.

Kropsterapi er også for dig, der bare ønsker at føle velvære. Kropsterapi kan bruges som ren fysisk behandling, hvis du fx har nakke- og  skulderspændinger, lændesmerter, som afstresning og afspænding, eller du bare har brug for at være god ved dig selv.

Marie Amalie Brendstrup på Trustpilot

Mine oplevelser og behandlinger hos Stavroula har haft stor betydning for mig. Jeg er født med en rygsygdom, der hedder Skoliose. Jeg havde næsten daglige smerter inden jeg kom til Stavroula. Da jeg startede med behandlinger var det egentlig ikke pga. ryggen, men fordi jeg kæmpede med stress. Jeg går i 3.g, og der er et enormt stort pres. Derfor har jeg siden oktober gået til behandlinger, og er nu stort set smertefri, og har næsten bekæmpet stress med hjælp fra Stavroula. Jeg har fået en større forståelse af sammenhængen mellem krop og sind, og ikke mindst lært mig selv bedre at kende. Jeg kan derfor varmt anbefale Stavroula til alle.

Jeg hedder Stavroula Nielsen
og er din behandler og terapeut.

Jeg har stort fokus på at skabe tryghed og nærvær i behandlingen. I trygheden kan du åbne dig op og fortælle din historie.

Terapi er en investering i dig selv og i de relationer, du indgår i. Det er at tage dig selv alvorligt.

Min styrke som behandler og terapeut er, at jeg kan skabe en større bevidsthed hos dig – omkring dig selv og dine behov, og derved kan du bryde dine mønstre, for i bevidstheden ligger accept og styrken til at ændre sig.

Efter en behandling vil du mærke en fantastisk ro i kroppen.

Jeg har stor erfaring med behandling af fysiske skader og endnu større erfaring med personlig udvikling.
Dette gør, at jeg har en bred vifte af klienter.

Stavroula