Kropsterapi

Kropsterapi ved Body-SDS metoden kort fortalt

Body-SDS er forkortelsen for Body Self Development System, som er en behandlingsform der blev grundlagt helt tilbage omkring år 1950, og siden er udviklet gennem flere generationer af samme familie hvor Bengt Valentino Andersen som er barnebarn til grundlæggeren af teknikerne, har formet og udbredt systemet som det kendes i dag.

Ved en behandling anvendes metoder, som aktiverer gennemstrømningen og kredsløbet i kroppen, for at løsne op for spændinger. Når kroppens muskler løsnes skabes der et bedre flow i lymfe og blodcirkulation. Det gøres ved en kombination af ledbevægelser, muskel og organmassage, pulserende bevægelser, zone- og akutryk og afspændende åndedrætsteknikker.

Behandlingsformen finder og arbejder med årsager og ikke symptomer, hvilket får klienten til at arbejde med sig selv.

Kropsterapien kan hjælpe med at frigøre spændinger der vedrører:

Angst, depression, allergi, astma, betændelsestilstand, fordøjelsesproblemer, frossen skulder, forstuvning, gigt, hovedpine, infektion, smerter, traumer, ryg- nakkeproblemer, ødemer osv.

Andre årsager til at vælge behandling, kan være ubalance i det hormonelle eller i stofskiftesystemet, neurogene smerter, kredsløbsproblemer, nedsat immunforsvar, vægtproblemer og migræne.

NÆRMERE OM BEHANDLINGERNE OG METODERNE

Jeg behandler mange forskellige klienter, både voksne og børn, som kommer med forskellige udfordringer.
Når jeg behandler, så arbejder jeg med kredsløbet, lymferne, muskler, sener, organer, meridianer, og kroppens led. Jeg finder de steder i kroppen, hvor fysiske og psykiske spændinger skaber blokeringer, og samtalen under behandlingen understøtter og bevidstgøre dig om de forhold, som skaber smerter og gør, at livet ikke leves bedst muligt.

AL FORANDRING SKER INDEFRA OG UD OG IKKE UDEFRA OG IND

Vi har vænnet os til, at betragte vores mentale og fysiske helbred, som særskilte størrelser der behandles individuelt. Derfor kan vi gå med fysiske skavanker i mange år, uden at overveje om det har sammenhæng med vores psykiske velbefindende. Mange har vænnet sig til at betragte smerter og symptomer, som noget der skal lindres ved brug af medicin.

I mine behandlinger hænger det sammen, fordi jeg fokuser på det hele menneske.

HVORDAN FØLES DET OG HVAD KAN DU FORVENTE

Efter en behandling vil nogle føle smerte, sårbarhed, og lidt trist til mode, og alligevel kan det føles som om der pludselig ikke ligger så mange sten i vejen, og det bliver lettere at komme fremad.
Andre vil føle sig mere afslappet, mere afbalanceret, og føle at de bedre kan trække vejret og der er ro i sindet.
Kroppen vil typisk arbejde videre med den proces der er sat i gang i 3-4 dage efter.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle reaktioner, som du er usikker på efter en behandling.
En behandling er altid med respekt for hvem og hvor du er.