Min egen rejse

Det lyder egentlig meget naturligt, men nogle gange skal man ruskes af livet for at forstå, at psyken sætter sig i kroppen.

Jeg skulle igennem en årrække med overarbejde og stress, og i 2015 var det én enkelt mail fra min daværende arbejdsgiver der vendte op og ned på mit liv.

Jeg indså, at nu gik det ikke længere. Jeg blev sygemeldt efter en lang periode med for stort arbejdspres.
Mens jeg gik hjemme havde jeg tid til at tænke over mit arbejdsliv og min tilværelse. En ting var sikkert, jeg ville ændre mit arbejdsliv og tilværelse, så der blev mere balance og mere plads til mig.

Jeg besluttede mig for at blive selvstændig, og til at videreudvikle og uddanne mig.

Jeg arbejdede allerede i fritiden som personlig træner og instruktør. Et arbejde som både gjorde mig glad og som gav mening, det kunne jeg nu fortsætte med at gøre på fuld tid.

Jeg fandt interesse for Kropsterapi v/Body-SDS, gennem behandlinger jeg selv havde fået mens jeg var sygemeldt.
Her blev jeg mødt lige hvor jeg var, og på det tidspunkt havde jeg brug for en terapiform, der satte det hele menneske i fokus.

Jeg færdiggjorde den 3-årige uddannelse i 2018.

Med tiden overvandt jeg stressen, jeg begyndte langsomt at mærke mig selv, og blive bevidst om mine behov. Behandlingerne og min selvtræning i naturen gav mig stille og roligt modet tilbage, det styrkede mine resurser og jeg kunne pludselig trække vejret helt igennem og rigtig mærke at jeg var i live.
Det gav mig styrken til at se fremad og følge planen om at blive selvstændig.

Så når man taler om sundhed og et godt liv, så skal alle aspekter med. Sundhed kan ikke begrænses til træning og kost – man bør også fokusere på det psykiske og det mentale aspekt, efter min mening er sundhed at føle sig godt tilpas i både krop og sjæl.

En god og dyb følelse helt inderst inde.

Min vision

Det jeg især er drevet af, er selvudvikling og at krop og sind hænger uløseligt sammen, og ikke mindst det potentiale der ligger i ethvert menneske, når først vi er blevet bevidste om vores handlemønstre.
Når vi er det, så kan vi virkelig udvikle os og komme i balance og finde ro i krop og sind.

Min passion for kropsterapi, træning i naturen og kost afspejler sig i det liv jeg selv lever. En livsstil som giver energi, overskud, styrke og glæde og ikke mindst balance og velvære.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at hjælpe mine klienter til at finde den samme balance og glæde i livet.

I dag hjælper jeg klienter med at styrke deres resurser gennem kropsterapi, træning i naturen, og kost.