Om mig

Det har altid interesseret mig at arbejde med mennesker. Igennem mit lange arbejdsliv har jeg altid haft med mennesker at gøre både rejsemæssigt, uddannelsesmæssigt, træningsmæssigt og nu behandlingsmæssigt.

I 2015 blev der vendt op og ned på mit liv. Jeg blev sygemeldt efter en lang periode med for stort arbejdspres. Mens jeg gik hjemme havde jeg tid til at tænke over mit liv og min tilværelse. Jeg besluttede mig til at blive selvstændig, og til at videreudvikle og uddanne mig.

Jeg arbejdede allerede i fritiden som personlig træner og instruktør. Et arbejde som både gjorde mig glad og som gav mening, det kunne jeg nu fortsætte med at gøre på fuld tid.
Jeg begyndte samtidig at læse på den 3-årige uddannelse til Kropsterapeut uddannet v/Body-SDS. Uddannelsen færdiggjorde jeg i december 2018.

Jeg fandt interesse for Kropsterapi v/Body-SDS gennem behandlinger jeg selv havde fået, mens jeg var sygemeldt. På det tidspunkt havde jeg brug for en terapiform, der satte det hele menneske i fokus. Behandlingerne gav mig stille og roligt modet tilbage, jeg kunne pludselig trække vejret helt igennem og rigtig mærke at jeg var i live. Det gav mig styrken til, at se fremad og følge drømmen om at blive selvstændig.

Når man taler om sundhed og et godt liv, så skal alle aspekter med. Sundhed kan ikke begrænses til træning og kost – man bør også fokusere på det psykiske og det mentale aspekt, efter min mening er sundhed at føle sig godt tilpas i både krop og sjæl. En god og dyb følelse helt inderst inde.

Min Vision

Jeg er meget optaget af selvudvikling og at krop og sind hænger uløseligt sammen. Jeg holder derfor meget af, at arbejde med psyken og hvad følelser kan gøre ved krop og sind.

Min passion for kropsterapi, træning og kost afspejler sig i det liv jeg selv lever. En livsstil som giver energi, overskud, styrke og glæde og ikke mindst balance og velvære.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave, at hjælpe mine kunder og klienter til at finde den samme balance og glæde i livet.