Personlig træning

AT FØLE DIG GODT TILPAS I DIN KROP

Personlig træning handler om at skabe et godt helbred, forbedre din livsstil og optimere din træning. Det handler om at du kan opnå dine mål, skabe balance og velvære og føle dig godt tilpas i din krop. Jeg hjælper dig med at finde din træningsglæde og motivation frem.

Personlig træning fokuserer målrettet på dig og dine behov. Alle uanset mål kan have utrolig stor glæde af at have en personlig træner netop fordi man får en kompetent træningsmakker.

De fleste har nok hørt, at det kan være en kæmpe fordel at have en personlig træner, men hvorfor er det lige, at det er det? Hvis man bare ved lidt om træning og kan google sig til resten, er det så ikke bare penge ud af vinduet?

Mange tænker, at “de klarer den selv” og derfor ikke behøver de ikke en personlig træner. Men realiteten er, at i en travl hverdag kan man hurtigt miste motivation og komme op med undskyldninger for at skippe træningen. Måske kender du det.. ”Jeg gør det bare i morgen..” men i morgen bliver til i overmorgen osv…..

HVAD FÅR JEG UD AF DET

  • Du får hjælp til at nå dine målsætninger mere effektivt og hurtigere
  • Du får progression og udvikling i din træning
  • Du får et kærligt spark bagi og kommer afsted til din træning
  • Du har en fagperson til at holde dig i ørerne
  • Du lærer korrekt teknik og slipper for skader og overbelastning
  • Du modtager løbende opfølgning og evaluering

DIT BEDSTE VALG

Din personlige træner er det bedste valg af træningspartner. Det er en sikker og god investering i din træning. Du opnår ikke kun fremgang, nye gode vaner og resultater, men du lærer også at bevare disse.

Personlig træning er en effektiv løsning til at ændre din livsstil og sammensætte et realistisk mål for, hvordan du bevarer eller opnår et godt helbred, en stærk og sund krop samt en øget energi og livskvalitet.

Et forløb med mig som personlig træner tager jeg ære i at behandle hver kunde individuelt og engagere den enkelte til at blive bedre og opnå sine mål. Jeg tror ikke på “one-fits-all” løsning, men på et individuelt og tilpasset forløb. Mennesker motiveres forskelligt og skal derfor behandles personligt og individuelt. I min optik er det vigtigt at skabe glæde og variation ved træning, men også fysiske resultater.

Jeg kan hjælpe dig med at opleve hvor fantastisk sjovt, nemt og lige til det kan være at leve en sund livsstil. Så lad mig motivere og hjælpe dig til at finde træningsglæden frem og opnå dine mål.

Jeg tilbyder personlig træning i 12 uger eller mere efter behov inklusiv kostplan. Er du mere interesseret i at træne på små hold med andre ligesindede, så er Naturfitness Camp måske noget for dig. Forløb afhænger af dine behov og mål.
Jeg holder til i Nødebo hvis du vil træne i naturen eller hos Smiley Fitness i Hillerød, hvis du ønsker at træne indendørs.